Sportmassagepraktijk Hutten


Het Loo 37, Wierden, Nederland

Praktijkinformatie

Sportmasseur in Wierden: Binnen 24 uur geholpen!
In mijn sportmassagepraktijk sta ik voor je klaar om jouw klachten te verhelpen of een andere behandeling te verzorgen. Sinds 1983 ben ik NGS gediplomeerd sportmasseur en in 2021 gediplomeerd triggerpoint therapeut. Daarnaast verzorg ik onder andere ook actief ontspanningsmassages, sportmassages en bindweefselmassages. Om nieuwe behandelmethodes toe te passen verbreed ik regelmatig mijn kennis middels het volgen van verschillende cursussen.

“Persoonlijk stel ik hoge eisen aan de behandelwijze en beroepshouding binnen mijn vakgebied”

Sportmasseur voor klachtenvrije behandelingen!
Lekker gesport en daarna klachten of blessures opgelopen? Door stress of een verkeerde werkhouding met thuiswerken klachten zoals verkramping gekregen? Laat mij als masseur het werk doen. Ik pas de behandeling steeds aan op je persoonlijke situatie, klachten en wensen. Daarnaast kan ik je raad en adviezen geven om deze klachten in de toekomst te voorkomen.

Vele klachten en blessures zijn te voorkomen door (samen met mij) jouw lichaam in een juiste conditie te brengen. Deze persoonlijke begeleiding geeft voor jou het beste resultaat.

Met mijn behandelwijze garandeer ik het best haalbare resultaat !

Ervaringen als sportmasseur/verzorger
Als sportmasseur/verzorger heb ik méér dan tien jaar gewerkt bij sv Rietvogels (nu DRC’12) in Almelo, met vervolgens de overstap naar Roda Raalte, waar ik enkele jaren de geselecteerde jeugd heb mogen behandelen. Vanaf augustus 2015 heb ik enkele seizoenen bij Juventa’12 de eerste selectie verzorgd. Tevens heb ik massages verzorgd bij Hotel en Wellnessresort Thermen Bussloo in Voorst, waaronder sportmassages, ontspanningsmassages en Hot Stone massages. Ook verzorg ik namens de NGS en de SON sportmassages / blessurebehandelingen tijdens sportevenementen zoals een marathon en triatlon en overige sportkampioenschappen.

Momenteel ben ik sinds januari 2016 actief als massagetherapeut in mijn eigen massagepraktijk in Wierden.

Bent u woonachtig in bijvoorbeeld Wierden, Almelo, Aadorp, Enter, Nijverdal, Goor, Raalte, Ommen, Hellendoorn, Hulsen, Geesteren, Reutum, Fleringen, Tubbergen, Agelo, Albergen, Rijssen, Holten, Vriezenveen, Westerhaar, Den Ham, Daarle, Vroomshoop, Borne, Hengelo, Zenderen, Reutum, Hof van Twente of andere plaatsen in deze omgeving en zoekt u een sportmasseur (aan huis) voor je lichamelijke klachten of ontspanningsmassage?