Masseurs Netwerk Nederland (MNN) is het netwerk voor massageprofessionals en zij die dat willen worden. MNN biedt masseurs op de volgende manieren ondersteuning:

Vakinhoudelijk en praktisch: door informatie, tips en adviezen, cursussen, workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten over specifieke onderwerpen zoals rugproblemen, blessurebehandeling, pijnbehandeling, de invloed van massage op stress, etc. Het doel is van MNN een kennisbank te maken voor masseurs.

Collegiale uitwisseling: door het organiseren van evenementen waar masseurs elkaar kunnen ontmoeten, en door online op deze website onderling contact te faciliteren, bevordert MNN uitwisseling van kennis en ervaringen, en versterkt daarmee zowel de individuele masseur als de totale beroepsgroep.

Bedrijfsvoering: door het bieden van praktische informatie, tips en adviezen op het gebied van bedrijfsvoering, praktijkopbouw, inrichting, marketing, administratieve en juridische zaken ondersteunt MNN masseurs bij het opbouwen en tot bloei brengen van hun praktijk.

Collectieve marketing: door massageprofessionals de gelegenheid te bieden hun praktijk te presenteren op de website, ondersteunt MNN zowel de individuele marketing van de aangesloten masseurs als ook de collectieve marketing voor de totale sector. Klanten kunnen op de site van MNN gemakkelijk een masseur vinden in hun regio.

Kwaliteitsbevordering en kwaliteitsborging: via netwerkbijeenkomsten, informatieve artikelen, webinars, bij- en nascholing en collegiale uitwisseling bevordert MNN de kwaliteit van de individuele massageprofessionals en daarmee tevens van de gehele sector. Door het opstellen van kwaliteitsrichtlijnen, een klachtenreglement en wellicht ook een systeem van audits en een keurmerk gaat MNN een systeem van kwaliteitsborging opbouwen, dat klanten betere waarborgen geeft en een positief effect heeft op het imago van de gehele branche.

Inkoopvoordelen: MNN biedt via deze website producten en diensten aan die door collectieve inkoop tegen gunstige tarieven kunnen worden geleverd. Zo profiteren de aangesloten massageprofessionals van de collectieve kracht van het netwerk.

Belangenbehartiging: MNN wil als vertegenwoordiger van het netwerk van aangesloten masseurs optreden in overleg met organisaties op het gebied van wetgeving, verzekering, medisch recht, arbeidsrecht en andere partijen, met als doel de belangen van individuele masseurs te ondersteunen.

Deelnemen: kosteloos, basic en premium

Iedere massageprofessional en iedereen die dat wil worden kan kosteloos deelnemer worden van Masseurs Netwerk Nederland. Dit doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de activiteiten van MNN. Je hebt als gratis deelnemer toegang tot een groot aantal onderdelen van de website en tot de meeste activiteiten en evenementen die door MNN worden georganiseerd.

Behalve als gratis lid, kan je je ook aanmelden als basic of premium lid. je hebt dan logischerwijs meer voordelen.
premium-lidmaatschap

Het Premium lidmaatschap bij Masseurs Netwerk Nederland geeft korting op producten en activiteiten van Masseurs Netwerk Nederland. Het aantal producten en activiteiten waar je korting op krijgt zal gestaag worden uitgebreid. Als premium lid:

  • krijg je toegang tot speciale Premium content op de website masseursnetwerk.nl, zoals hoogwaardige instructiefilms, webinars van netwerkbijeenkomsten en wetenschappelijke artikelen. Deze content wordt voortdurend uitgebreid, dus je Premium lidmaatschap krijgt steeds meer waarde.
  • kun je een premium vermelding van je massagepraktijk op de website masseursnetwerk.nl instellen. Dit betekent dat er een speciale pagina wordt aangemaakt met informatie over jouw massagepraktijk. Je kunt zelf teksten en foto’s uploaden en deze pagina ook wijzigen. Als Premium lid kun je tevens een link naar je eigen website op je pagina vermelden. Je vermelding wordt opgenomen in de overzicht– en zoekpagina’s op de website masseursnetwerk.nl.
  • heb je gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten! Dat betekent dat je je volledige jaarlidmaatschapsgeld al hebt terugverdiend als je 4 netwerkbijeenkomsten bezoekt.
  • ontvang je speciale edities van de nieuwsbrief met informatie en aanbiedingen die exclusief voor Premium leden gelden.

Het Basic lidmaatschap van Masseurs Netwerk Nederland geeft eveneens korting op producten en activiteiten van Masseurs Netwerk Nederland. Zo krijg je bijvoorbeeld 30% korting op de netwerkbijeenkomsten en korting op vele producten uit de webshop. Je kunt zelf ook een basic vermelding van je massagepraktijk op de website  masseursnetwerk.nl instellen.

Continue ontwikkeling

Masseurs Netwerk Nederland ontwikkelt zich continue. Er wordt voortdurend actief gewerkt aan de realisatie van de functies die wij voor ogen hebben, en er zullen steeds meer functies beschikbaar komen. Een belangrijke reden waarom we op deze manier van start gaan, is dat we gebruik willen maken van het netwerk. Masseurs Netwerk Nederland is immers een interactief netwerk, waar de deelnemers die dat willen actief in kunnen participeren. Daarom leggen we bij niet alles vast vanuit onze ideeën, maar bouwen we bewust ruimte in voor voortschrijdend inzicht en de inbreng van jou als masseur. Heb je ideeën voor het netwerk, of wil je reageren, dan kan dat via het reactieformulier op de contactpagina.