Voordelen voor jou als lid

Voor leden van Masseursnetwerk Nederland is het mogelijk een vermelding van hun massagepraktijk te krijgen op deze site. Er zijn 3 soorten lidmaatschappen: Premium, Basic en Gratis. De vermelding van premium leden is het meest uitgebreid, die van Gratis leden het minst uitgebreid. Basic leden zitten daar tussenin.

gratis-lidmaatschap basic lidmaatschap premium-lidmaatschap
praktijknaam en adres op de overzichtspagina praktijknaam en adres op de overzichtspagina praktijknaam en adres op de overzichtspagina
detailpagina detailpagina
telefoonnummer telefoonnummer
e-mailadres e-mailadres
website website
profielfoto profielfoto
informatieve tekst (max 750 tekens) informatieve tekst (max 1500 tekens)
behandelingen behandelingen
3 praktijkfoto’s
video
certificeringen
33% korting op netwerkbijeenkomsten gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten
10% korting op massagelotions NAQI 20% korting op massagelotions NAQI
10% korting op magnesium olie en gel Zechsal / Body-Life 20% korting op magnesium olie en gel Zechsal / Body-Life
20% korting op de cliëntenfolders 50% korting op de cliëntenfolders
10% korting op kennis artikelen in de webshop gratis alle kennisartikelen lezen en downloaden
gratis €25,– per jaar € 60 per jaar
Word Gratis lid Word Basic lid Word Premium lid

Hoe activeer je je vermelding?

Ben je nog geen lid en wil je lid worden, ga dan naar de shop en klik op lidmaatschappen. Selecteer het lidmaatsschap van je keuze (Gratis, Basic of Premium) en reken af. Bij het uitchecken maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Als je al eerder iets gekocht hebt in de shop, heb je misschien al een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

inloggenBen je lid, dan kun je inloggen op de site met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt toen je je lidmaatschap aanschafte in de shop.

Je profiel bewerken

profielDe gegevens die in je vermelding verschijnen vind je op je profielpagina. Als je bent ingelogd kun je via een knopje rechts bovenin naar je profielpagina gaan. Scroll een beetje naar beneden tot je in het groene gebied komt. Daar vul je de gegevens in die je in je vermelding pop de site wilt laten zien.

vermelding1
Hierboven zie je de gegevens die je kunt invullen als Gratis lid. Voor een Premium lid zijn de volgende velden beschikbaar:

premium-velden

Op de pagina Masseurs zie je de vermeldingen. Deze zijn per provincie ingedeeld. De vermeldingen van de Premium leden staan bovenaan, gesorteerd op plaats. Daarna komen de vermeldingen van de Basic leden, ook gesorteerd op plaats. En ten slotte de vermeldingen van de gratis leden, ook gesorteerd op plaats.

Proberen? Word gratis lid!

Gratis lidmaatschap is echt helemaal gratis. Je krijgt dan een gratis vermelding en een abonnement op de nieuwsbrief voor gratis leden, met nieuws van het Masseursnetwerk en aanbiedingen.

Ga je meteen voor direct voordeel en een uitgebreide vermelding? Word dan Basic of Premium lid.