Voor leden van Masseursnetwerk Nederland is het mogelijk een vermelding van hun massagepraktijk te krijgen op deze site. Er zijn 3 soorten abonnementen: Premium, Basic en Gratis. De vermelding van leden met een Premium abonnement is het meest uitgebreid, die van leden met een Gratis abonnement het minst uitgebreid. Leden met een Basic abonnement zitten daar tussenin. Op de pagina Overzicht abonnementen vind je alle informatie over de abonnementen.

Hieronder wordt uitgelegd hoe je in een paar gemakkelijke stappen je praktijk vermeld krijgt op deze website. De profielpagina's van de massagepraktijken worden weergegeven op het publieke deel van de website, het gedeelte MNN voor iedereen. Open de pagina met de massagepraktijken in een nieuw tabblad.

1. Inloggen

Ben je lid geworden, dan kun je inloggen op deze website. Klik op de menuknop Log in.

Je komt op de pagina Inloggen. Vul hier je gebruikersnaam in of het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij de aankoop van je abonnement in de webshop, en het bijbehorende wachtwoord.
Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord aanmaken, klik dan op de link Wachtwoord vergeten?

2. Het menu MijnMNN

Nadat je bent ingelogd verschijnt de menuknop MijnMNN in de menubalk. Klik hier op om het submenu te openen.

Klik op de knop maak/bewerk profielpagina.

3. De pagina maak/bewerk profielpagina

Als je voor de eerste keer je profielpagina maakt, zie je dit formulier, dit is de versie voor leden met een Gratis abonnement:

Leden met een Basic of een Premium abonnement krijgen meer velden te zien:

Premium leden zien ook nog deze velden:

Vul de velden in en klik op Opslaan. Je wordt doorgeleid naar je profielpagina die nu meteen gepubliceerd is, als je tenminste het veld Toon op site hebt aangevinkt.
Deze verschillende velden per type abonnement zie je ook terug in de gepubliceerde profielpagina's, die je vindt via de kaart op de pagina Massagepraktijken in Nederland.

4. Je profielpagina bewerken

Als je bent ingelogd en je bekijkt je profielpagina zoals hij gepubliceerd is, dan zie je een link Bewerk je profielpagina. Jij bent de enige die deze link ziet.


Klik op deze link en je ziet je profielpagina in de bewerk-modus.

Uiteraard zien leden met een Basic of een Premium abonnement ook in de bewerk-modus de extra velden die bij hun abonnementen horen.

Proberen? Neem een Gratis abonnement!

Een Gratis abonnement is echt helemaal gratis. Je krijgt dan een gratis vermelding en een abonnement op de nieuwsbrief, met nieuws van het Masseursnetwerk en aanbiedingen.

Ga je meteen voor direct voordeel en een uitgebreide vermelding? Neem dan een Basic of Premium abonnement.