Jouw organisatie ook in dit overzicht? Neem contact met ons op.

Belangenorganisaties

Masseurs Netwerk Nederland

Masseurs Netwerk Nederland is hét moderne en professionele platform voor masseurs en zij die dat willen worden!

Vereniging voor Stoelmasseurs

Vereniging voor stoelmasseurs. Doelstelling is het bevorderen van de professionaliteit van stoelmassage bevorderen, de beroepsbelangen van de aangesloten stoelmasseurs behartigen en stoelmassage beter op de kaart zetten.

Beursorganisaties

Massagebeurs

Jaarlijkse massagebeurs en complementairbeurs voor masseurs. Normaliter in maart.

Exameninstanties

ACE Algemeen Centrum voor Examinering

ACE Algemeen centrum voor Examinering is een exameninstantie voor sportmassage, ontspanningsmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en Sportzorgmasseur.

Uitgevers

Leersportmassage

Leersportmassage is een uitgever van digitale leermiddelen voor cursisten sportmassage. Met de online tool kan je je goed voorbereiden op de theorie-examens Sportmassage. De online tool helpt jou ook om je de theorie van de anatomie, fysiologie, sportverzorging en sportmassage tijdens de opleiding Sportmassage goed eigen te maken. Je hebt al een licentie voor € 35,--.

Massagezaken

Massagezaken is een vakblad voor masseurs. Verschijnt 6x per jaar. Kosten € 47,50 / jaar.

Massagemagazine

Massagemagazine is een vakblad voor masseurs. verschijnt 6x per jaar. Kosten € 67,50 / jaar.

Stichtingen

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Steeds meer mensen ontdekken dat ze hun gezondheid blijvend kunnen verbeteren met een aanpassing van hun leefstijl. Stichting Je Leefstijl Als Medicijn is een initiatief van patiënten en ervaringsdeskundigen die elkaar daarbij helpen en inspireren. De stichting werkt nauw samen met artsen en wetenschappers. Op de website vind je informatie over projecten en communities en veel praktijkverhalen.

 

Verzekeraars

Summa verzekeringen

Summa verzekeringen biedt een interessant collectief verzekeringspakket voor masseurs. Hier kan je een aanvraagformulier downloaden.

WKKGZ

Zorg voor ZZP

Zorg voor ZZP biedt een goede oplossing voor de benodigde aansluiting bij een klachtenregeling, een klachtenfunctionaris en een onafhankelijke geschilleninstantie vanuit de WKKGZ. Hier kan je je aansluiten bij de collectieve regeling die Masseurs Netwerk Nederland voor jou heeft geregeld bij Zorg voor ZZP.