De Massagerij


Touwbaan 3a, 3a, 2352 CZ Leiderdorp, Nederland

Bij de Massagerij hebben we tot doelstelling om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met masseren. Dus geen moeilijke verhalen, geen uitgebreide kennis van spieren. Gewoon leren een heerlijke ontspanningsmassage te geven. En zo te ervaren hoe heerlijk en rustgevend een massage kan zijn. Alles is bij ons gericht op praktische kennis en ervaring. Geen ingewikkelde theorie, maar met name doen, doen, doen.

In de workshops en cursussen gaat het met name om ervaren hoe is het is om te masseren. Kijk of je het leuk vind, hoe is het om een massage te geven en hoe ervaar je onze les methodes.

In de opleidingen gaan we verder. Dan leren we je: ontspannings/wellness, hot-stone, meridiaan, bamboe, facelift, Tok-Sen, bindweefsel, stoel, aroma touch, kruiden stempel, klankschalen, yoga, sportmassage technieken, taping. In de opleiding hebben we 1 doel en dat is om jou te leren je eigen massage te ontwikkelen. Niet simpel weg een paar technieken nadoen die we je leren, maar hoe kan je je eigen unieke massage geven, zodat je je kan onderscheiden van de andere masseurs.