Datum: 04-09-2015 van 19:30 tot 21:30 Locatie: Rooseveltstraat 12 in Leiden
Kosten: € 7,50

 

Inleiding

Elektro Magnetic Fields worden opgewekt door apparaten, elektriciteit en draadloos internet. Je kunt wel stellen dat we tegenwoordig leven in een zee van straling, zoals vissen in het water. Er is goede en minder goede straling maar de meeste mensen kennen het onderscheid niet. Aangezien de WHO waarschuwt voor straling afkomstig van draadloos internet en er op de gebruiksaanwijzing van je GSM een minimale afstand van 2 cm van het hoofd af wordt geadviseerd, is het wellicht aannemelijk dat er iets meer aan de hand is.
Nieuwe 'ziektes' als HSP, ADHD, ADD en EHS (electro hypersensitiviteit) hebben hun intrede gedaan en straling speelt hierbij een rol. Huisartsen uit Duitsland hebben zich verenigd om te waarschuwen middels het Freiburger appel.

electrosmog-klein

Als masseur krijg je te maken met verschillende klachten van allerlei soorten mensen. Maar iedereen heeft een mobiel op zak en als je niet uitkijkt gaat het facebooken en appen gewoon door tijdens de massage. Bewustwording van wat dergelijke straling doet met je lichaam is hoogst noodzakelijk. Wist je dat EMF verzuring kan versterken? Wist je dat EMF de doorbloeding kan verminderen? Het is tijd voor openheid van zaken over een verborgen onderwerp. De gezondheid is indirect in het geding vanwege de massaliteit van het gebruik. Juist omdat iedereen gebruik maakt van draadloos communiceren denken we met zijn allen dat dit geen kwaad kan. Daar wil deze lezing bijeenkomst verandering in brengen.

Doel

Tijdens deze bijeenkomst wordt je helemaal bijgepraat over het onderwerp straling en wat dit met het lichaam doet. Als masseur een must om te weten, preventie bij EMF is een noodzaak en na deze bijeenkomst weet je waarom.

Inhoud

De volgende zaken komen aan bod:

  • Wat is straling energie en EMF?
  • Drie soorten van straling en EMF
  • De effecten van straling op lichaam en geest
  • Preventie, meten is weten

De Trainer

De netwerkbijeenkomst wordt gegeven door Hayo Bol Lifecoach en natuurgeneeskundig therapeut. Hayo is sinds 1996 actief in zijn eigen praktijk en gespecialiseerd in de interactie tussen lichaam en geest. Sinds 2012 is hij docent bij verschillende organisaties waaronder de BATC waarbij preventieve gezondheidszorg zijn meeste aandacht heeft. Een klacht kan pas echt behandeld als ook de mens met de klacht daarin wordt meegenomen. Straling is letterlijk een stoorzender waar iedereen van op de hoogte zou moeten zijn.
Hij is een actief sporter in de buitenlucht en doet aan zeilen, wandelen, hiken en klimmen.

HB 2015

Webcast Netwerkbijeenkomst "Straling en EMF is dat een probleem?"