Massage & Complementair Vakbeurs

Datum: 19 april 2024
Organisator: Massage & Complementair Vakbeurs - Sooner events
Meer informatie en/of aanmelden: https://soonerevents.nl
Massage Complementair Beurs x Masseurs Netwerk Nederland

Bezoek de Massage & Complementair Vakbeurs en maak kennis met tal van gezondheidsgerelateerde producten en diensten als cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie. Om diverse therapieën en producten direct te ervaren, wordt een gevarieerd workshop- en lezingprogramma aangeboden. Zo kun je onder meer de kracht van sound healing ervaren, in aanraking komen met de Pijn Reset Methode, experimenteren met BamboeSage, de Sylo-pen of leren hoe jij eenvoudig meer klanten trekt.

De Massage en Complementair Vakbeurs is er voor masseurs, therapeuten, en andere zorgprofessionals in de natuurlijke gezondheidsbranche. Het focuspunt? De holistische benadering om gezondheid en welzijn te bevorderen, waarbij complementaire behandelingen de sleutel vormen tot een algeheel gezonde mind, spirit & body.

- Blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen
- Ontmoet vakgenoten
- Laat je inspireren door diverse workshops en lezingen
- Profiteer van de vele beursacties

Wil je je verder verdiepen in de wereld van natuurlijke gezondheid en tevens profiteren van verschillende beursacties? Kom dan voelen, netwerken en verbinden tijdens de 12e editie van de Massage en Complementair Vakbeurs op 19 en 20 april 2024!

Bestel je entreeticket met de code 'masseursnetwerk' voor €10 korting.