Time for Wellness


Offemweg 99 2201 HC Noordwijk Zh

Praktijkinformatie

Mijn naam is Bart-Jan van Hoek, geboren in Twente en sinds 1999 woonachtig in Noordwijk. In het dagelijks leven ben ik teamleider Vastgoed bij een groot internationaal beursgenoteerd bedrijf. Daarnaast ben ik 10 jaar actief geweest binnen de politiek van Noordwijk waaronder enkele jaren als lid van de Gemeenteraad. Ontspanning haal ik uit het 2 maal per week hardlopen langs het Noordwijkse strand, verder houd ik van wandelen en reizen.

In september 2016 ben ik begonnen met de gecertificeerde opleiding tot Wellness Masseur. De opleiding leidt op tot professioneel Wellness Masseur conform de eisen van het NGS (= Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). In juni 2017 heb ik het diploma behaald.

Sinds januari 2017 ben ik (parttime) werkzaam bij het Feel Good Center. Verder word ik regelmatig gevraagd als masseur tijdens grote evenementen. Zo heb ik massages verzorgd bij de Marikenloop in Nijmegen, het Hobie Cat Zeilevent in Noordwijk en de Como Run in Noordwijkerhout.

Ik vind het belangrijk de klant alle aandacht en tijd te geven, maar vooral ook rekening te houden met haar of zijn (spier)klachten en/of andere beperkingen. Ik probeer mijn behandelprogramma hier zo goed mogelijk op af te stemmen. Dat is ook een van de redenen dat ik geen massages korter dan één uur aanbied omdat ik die tijd minimaal nodig acht om de klant die aandacht te geven die ik wenselijk en noodzakelijk vind.

Premium Membership

Certificeringen

Praktijkfoto's