Thijse Massage & Babymassage cursus


Lobeliastraat 136, Hoogkarspel, Netherlands

Praktijkinformatie

Ontdek de Ultieme Massage Ervaring met Thijs Herling

In de wereld van wellness en ontspanning staat mijn naam, Thijs Herling, synoniem voor een ongeëvenaarde massage ervaring. Met een breed scala aan specialisaties onderaan deze pagina te vinden, bied ik meer dan slechts een massage. Ik bied een persoonlijke reis naar welzijn en ontspanning. Mijn passie voor leren en mijn onverzadigbare honger naar nieuwe technieken is zowel mijn valkuil als mijn kracht. Het betekent dat ik u altijd kan verrassen met een unieke ervaring, afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Mijn benadering is allesbehalve standaard. Voor diegenen onder u die op zoek zijn naar een afstandelijke service, zal ik waarschijnlijk niet aan uw verwachtingen voldoen. Mijn betrokkenheid bij elke klant gaat verder dan de massage. Ik streef ernaar om een band op te bouwen en het best mogelijke advies te geven voor uw lichamelijk welbevinden. Bij elke aanraking en techniek die ik toepas, staat uw comfort en tevredenheid voorop.

Het gemak van uw ervaring is voor mij net zo belangrijk als de kwaliteit van de massage. Daarom bied ik de unieke service aan om bij u thuis te komen. Zo hoeft u de deur niet meer uit voor een stukje ontspanning en luxe. Mocht u de voorkeur geven aan een bezoek aan mijn praktijk, dan vraag ik u vriendelijk dit van tevoren te communiceren. Zo voorkomen we misverstanden en zorgen we ervoor dat uw ervaring zo soepel en ontspannend mogelijk verloopt.

Of u nu zoekt naar een moment van rust in uw drukke leven, verlichting van chronische pijn, of simpelweg een manier om uzelf te verwennen, ik ben hier om u te voorzien van een ervaring die u niet snel zult vergeten. Laat mij u begeleiden op uw reis naar welzijn. Met Thijs Herling kiest u voor meer dan een massage; u kiest voor een pad naar ultieme ontspanning en revitalisatie.

Bovendien heb ik een bijzondere specialisatie waar ik met trots op sta: als gecertificeerd babymassage docent heb ik de vaardigheden en kennis om ouders te leren hoe ze hun eigen baby liefdevol en effectief kunnen masseren. Dit is een prachtige manier om de band tussen ouder en kind te versterken, terwijl het tevens bijdraagt aan de ontwikkeling en het welzijn van de baby.

Deze unieke sessies kunnen zowel in kleine groepjes van ongeveer 4 personen georganiseerd worden, als individueel bij u thuis, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte. Deze intieme setting zorgt voor een persoonlijke benadering en staat mij toe om u en uw baby de volle aandacht te geven die u verdient.

Het leren van babymassage is niet alleen een investering in de gezondheid en het geluk van uw baby, maar ook een verrijkende ervaring voor u als ouder. Neem de stap om deze waardevolle vaardigheid te leren en te delen in de liefde en de zorg voor uw kind.