Specialisme: Thaise yogamassage - Den Haag
Website: www.relaxpoint.nl

Op een van de netwerkbijeenkomsten van Masseurs Netwerk Nederland kwamen we Savita tegen. Savita (Hindi voor “zonnetje”) deelde waardebonnen uit aan geïnteresseerden voor massagebehandelingen in haar praktijk RelaxPoint in Den Haag. Hiermee biedt ze de gelegenheid om voor een aantrekkelijke prijs kennis te maken met de Thaise yogamassage.

Een goed initiatief. De bijeenkomsten zijn immers behalve voor bij- en nascholing door experts, ook bedoeld voor het netwerken en kennismaken met collega’s in het werkveld.

Zo ging MNN deze week dus bij haar op bezoek om een Thaise Yogamassage te ondergaan. Na een korte anamnese en vragen naar specifieke klachten gaf ze helder aan wat ze ging doen. Vooraf bij het maken van de afspraak had ze al het e.e.a. uitgelegd over deze massagemethode.

Bij Thaise yogamassage gaat het vooral om rekkingen en drukkingen waarbij gebruik gemaakt wordt van het lichaamsgewicht van de masseur. Het geeft een aangenaam, ontspannen, niet pijnlijk gevoel.

relaxpoint2

De massage wordt over de kleren heen gegeven. Tijdens de massagebehandeling lig je op een comfortabele mat. Aan het eind van de behandeling gaf Savita nog een speciale acupressuurbehandeling van de relevante acupressuurpunten rondom de schouder.

Gedurende de massage viel mij in het bijzonder op hoe precies Savita de spieren / spierranden anatomisch goed leek te voelen. Haar communicatie was heel duidelijk, to the point en plezierig. In het begin van de behandeling hebben we gezellig gesproken, daarna werd het rustiger en rustiger.

Het was mooi om te horen hoe Savita vertelde over haar passie masseren en het traject dat ze heeft gekozen. Zo hoopt ze binnenkort weer naar India en Thailand te gaan om daar van de originele bronnen te leren!

Masseurs Netwerk Nederland wenst haar veel succes bij het verder uitbouwen van haar massagepraktijk!

relaxpoint

MNN bezoekt regelmatig een massagepraktijk met een bepaald specialisme.
Ook in aanmerking komen voor een bezoek en verslag op deze pagina?
Neem contact met ons op

mnn-logo