Zinzino

Over Zinzino

Zinzino biedt optimale, geavanceerde en op maat gemaakte producten naar de nieuwe wetenschap van de farmaco-voeding. Om de disbalans in onze huidige levensstijl tegen te gaan, maakt deze wetenschap gebruik van actieve nutriënten uit voeding.

Producten

Het belangrijkste concept van Zinzino is Balance. De nieuwe kijk van de wetenschap op balans heeft betrekking op de verhouding tussen de essentiële omega 3 – en omega 6-vetzuren. Beide zijn essentieel en van vitaal belang voor verschillende functies in ons lichaam. Het probleem is, dat deze vetzuren niet meer met elkaar in balans zijn door de veranderingen in onze manier van eten gedurende de laatste decennia. Teveel omega 6 in je voeding, brengt je lichaam uit balans. Een tekort aan de essentiële omega 3- vetzuren EPA en DHA brengt het lichaam ook uit balans.

Zinzino levert gezondheid met bewijs. Met de Zinzino BalanceTest  weet je of omega 6 en omega 3 bij jou in balans zijn.  Met de Balance producten krijg je je omega 6:3 verhouding op een optimaal niveau.

Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, noch om een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Kans voor jou als masseur: nieuwe dienstverlening en extra omzet in jouw praktijk

Zinzino geeft je een mooie kans om in deeltijd of voltijds als zelfstandige met een minimaal risico een nieuwe dienstverlening en extra omzet te genereren in jouw massagepraktijk.

>> meer informatie

Webinar Gezondheid in balans

Leer tijdens dit zeer interessante webinar hoe je jezelf en jouw cliënten eenvoudig en doeltreffend kunt beschermen. Zeker in deze tijd van het Corona virus waarin bescherming superbelangrijk is een belangrijk thema.

>> meer informatie en aanmelden