Webinar Manuele Lymfedrainage: zachte techieken met veel effect

Inleiding

Manuele Lymfedrainage is een hele zachte techniek met heel veel effect. Veel meer dan je zou vermoeden na een eerste aanraking. Dat maakt Manuele Lymfedrainage ook zo speciaal en veelzijdig.

Lymfedrainage is o.a. effectief bij:

  • oedeem problemen
  • slaapproblemen
  • bij spierpijn na sport
  • bij fibromyalgie
  • en zelfs bij stress- en burn-out gerelateerde klachten.

Tijdens het webinar komt aan de orde wat je als masseur kunt bereiken bij jouw cliënten met Manuele Lymfedrainage en hoe je een  behandeling geeft. We bespreken een casus uit de praktijk en we tonen een video met enkele specifieke lymfetechnieken.

Tijdens het webinar is natuurlijk volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Spreker

Mijn naam is Marian Huisman.  Bijna 18 jaar heb ik een praktijk. Ben ik niet in de praktijk bezig dan ben ik mijn kennis aan het delen. Niets is fijner om kennis te delen met collega’s die net zo geïnteresseerd zijn in het menselijk lichaam als ik. Bij verschillende opleiders in het land geef ik verschillende cursussen, maar de meeste lesdagen zijn in Rotterdam. Daar zijn de praktijk en opleidingen gevestigd.  In binnen- en buitenland heb ik mijn kennis opgedaan en deel ik het ook weer. Zo kan ik de dingen die ik het liefste doe combineren, reizen en masseren.