Voor u geselecteerd in het kader van de massagevakbeurs

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vindt de massagevakbeurs plaats. Speciaal voor jou heeft Masseurs Netwerk Nederland in verband met het houden van deze vakbeurs de volgende aanbiedingen geselecteerd.

Upgrade lidmaatschap van Basic naar Premium lidmaatschap van Masseurs netwerk Nederland

Masseurs Netwerk Nederland is het nieuwe platform voor professionele masseurs en zij die dat willen worden. Hier vind je o.a. interessante netwerkbijeenkomsten, artikelen, webcasts, nieuws en kan je diverse massagelotions en -gels bestellen met korting in de webshop. Om klanten te werven, kan je ook een vermelding krijgen met jouw massagepraktijk op www.masseursnetwerk.nl 

Aanbieding: Meld je aan als Premium lid en betaal de kosten van een Basic lidmaatschap. Premium lidmaatschap t/m eind 2017. Waarde € 35,–. Aanbieding geldig t/m 21 maart 2017.

Gebruik de kortingsbon “BASIC1893” tijdens het bestelproces van het Premium lidmaatschap en de korting zal worden verrekend.
Meld je aan

Workshop Egyptische massage 19 maart 2017

Deze massagevorm is holistisch van karakter en heeft een balancerend effect op lichaam, geest en ziel. Bij het masseren werken we met de 7 energiecentra (chakra’s), en volgen we de vorm van 3 piramiden in het lichaam. De Egyptische massage is een bijzondere ervaring. Het is een ontspannende en tegelijk krachtige massagetechniek die een diep gevoel van wellness geeft.

Aanbieding: Schrijf je in en ontvang een 500 ml flacon massagelotion relax van NAQI t.w.v. € 18,25.
Meld je aan

Open les sportmassage 21 maart 2017

Altijd al een opleiding sportmassage willen doen? Bezoek dan deze praktische “open les” en zie wat een sportmasseur allemaal leert en wat hij er in de praktijk mee doet. Je gaat direct al masseren en tapen!

Aanbieding: Schrijf je in en ontvang een praktijkflesje massagelotion sport van NAQI t.w.v. € 6,95
Meld je aan

Lymfegel van NAQI

De NAQI® Lymphe gel activeert de veneuze circulatie, vermindert vochtretentie en verlicht zware benen. De NAQI® Lymphe gel kan vermengd worden met neutrale massage lotion voor massagetherapie. Onmisbaar in de professionele massagepraktijk!

Aanbieding: Bestel 2 lymfegels en ontvang 1 lymfegel gratis. Waarde € 15,50. Aanbieding geldig t/m 21 maart 2017.
Bestel

Artikel “Voeding bij een top(sporter)”

Voeding speelt bij sporters een belangrijke rol. Dit artikel geschreven door een topsporter geeft tips en trics voor sportmasseurs om hun sporters nog beter te kunnen adviseren.

Download nu het artikel t.w.v. € 4,95 helemaal gratis. Gebruik de kortingscode “ARTIKEL5567” tijdens het bestelproces. Aanbieding geldig t/m 21 maart 2017.
Bestel

Online college “Diagnostiek en behandeling van myofasciale triggerpoints bij hoofdpijn.

Behandeling van triggerpoints in de massagepraktijk vindt steeds meer plaats. Leer van een expert hoe triggerpoints een rol kunnen spelen bij hoofdpijnklachten en hoe deze te behandelen.

Bestel nu de Online College in de webshop en gebruik de kortingscode “ONLINE8220” en krijg hem helemaal gratis. Waarde € 9,95. Aanbieding geldig t/m 21 maart 2017.
Bestel

Opfrisworkshop sportmassage 10 april 2017

In deze zeer praktische workshop gaan we aan de slag met massagehandgrepen en massagebehandelingen. Doelstelling is het opfrissen van je massagevaardigheden geleerd tijdens de opleiding sportmassage.

Aanbieding: Schrijf je in voor deze praktische workshop en ontvang 3 maanden online toegang tot meer dan 200 video’s van massage handgrepen! Waarde € 69,95. Aanbieding geldig t/m 21 maart 2017.
Meld je aan