Testimonial Pranic healing – hoogtevrees

Tijdens een healing sessie kwam het gesprek op mijn hoogtevrees. Ik kreeg daar steeds meer last van. Vooral bij steile afdalingen tijdens skivakanties maar zelfs ook als ik naar een film kijk waarin mensen een steile rots beklimmen of van grote hoogte naar beneden kijken. Ik kan dan volledig blokkeren, overheerst door een niet te verklaren of controleren angst.

Eef zei daar met Pranic Healing ook iets mee te kunnen. Dat wilde ik heel graag uitproberen.
Alleen in dit vlakke land… wat merk je daar dan van?

Eind oktober had ik een afspraak met een zakenrelatie in een locatie langs de snelweg. Hij zat er al dus ik liep snel naar het tafeltje en ging zitten. Ik pakte iets uit mijn tas en zag toen pas dat ik naast een glazen wand zat en daar doorheen naar de twee verdiepingen lager liggende grond keek. Ik had een heel aparte ervaring. Namelijk dat ik alleen verbaasd was, het was raar en ongewoon maar meer dan verbazing over het feit dat ik geen last van hoogtevrees had, was het niet. Ik kan nu tijdens films waar afgronden in voorkomen gewoon blijven kijken. Afgelopen december heb ik tijdens een korte skivakantie heerlijk geskied. Een afdaling die ik al jaren vermijd en alleen kan doen door niet verder dan 20 meter vooruit te kijken heb ik nu gedaan zonder problemen.

Het zijn geweldige ervaringen. Het enige wat ik nu nog ervaar is raar, vreemd en onwennig; alsof het niet klopt dat ik ernaar kan kijken en niet geblokkeerd wordt door angst. In maart ga ik nog een weekje skiën. Ik kijk ernaar uit, het zou toch mooi zijn dat die hoogtevrees er inderdaad helemaal niet meer is ….

Rita Vonk