KRACHTMENS


Sweelinckstraat 26 6523 AR Nijmegen

Praktijkinformatie

KRACHTMENS is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en psychologie. Ik werk met o.a. TRE, massagetherapie en holistic pulsing.
Massage(therapie) als behandeling kan bij de volgende hulpvragen: Heb je het gevoel dat je veel 'in je hoofd' zit? Ben je het contact met je lichaam en/of je gevoel kwijt? Voel je je niet veilig en vertrouwd met je lichaam of met aanraking? Of ervaar je veel stress en spanning? Een zachte massage en aanraking zou dan wellicht helend kunnen werken. Deze zachte massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. Het is een meditatieve, helende massage met warme olie, waarbij langzame strijkbewegingen gemaakt worden. Ook leg ik mijn handen soms even stil op je lichaam, zodat je er met je aandacht helemaal naartoe kunt gaan om te voelen. We stemmen van tevoren goed af hoe je aangeraakt wilt worden. De massage is bedoeld om je in veiligheid te laten ontspannen, zodat je in totale rust kan komen. Zo kan het lichaam eventuele spanning en emoties loslaten.
Holistic pulsing is een massagemethode waarbij het lichaam zachtjes in beweging wordt gebracht door middel van een vloeiend ritme met subtiele, wiegende bewegingen. De pulsende bewegingen brengen het lichaam in een diepe ontspanning. Vergeten spanningen en blokkades kunnen zo los komen. Het lichaam kan zich fysiek, emotioneel en mentaal herstellen. Het is een prettige ervaring die laagdrempelig is omdat je de kleding er bij aan kan houden.
Kijk voor meer informatie op de website!

Basic Membership

Behandelingen

Ontspanningsmassage