Praktijk Vishuddhi exclusief voor vrouwen


Kolmschotlanden 36, 7542 GA Enschede, Nederland

Praktijkinformatie

Mijn naam is Rita Lokken, een toegewijde masseur, mBIT coach, en reikibehandelaar met een missie: vrouwen helpen hun welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te verbeteren.

In mijn praktijk, een oase van rust aan huis, combineer ik mijn passie voor menselijk contact met mijn vaardigheden als masseur. Of je nu een vrouw, (werkende) moeder bent, iemand op leeftijd, of iemand die simpelweg wat stressvolle situaties wil ontvluchten, ik ben er voor jou.

Naast onderstaande massagevormen kun je bij mij ook terecht voor andere massagevormen, waaronder klankschaalmassage, klanksessies en stemvorktherapie

Mijn aanpak is nuchter, maar ik geloof in meer dan alleen het zichtbare. Als Shambhala Master laat ik liefdevolle universele energie door mijn handen stromen tijdens behandelingen, waardoor jij de ontspanning vindt die je zoekt.

Als je op zoek bent naar een moment van rust, een beetje zelfliefde, of hulp bij lichamelijke en mentale klachten, ben je hier aan het juiste adres. Laten we samen werken aan jouw welzijn. Want voor mij draait het om vrijheid, respect, kwaliteit, en vooral: jouw welzijn.

Voel je vrij om rond te kijken op mijn website en neem gerust contact op voor informatie of een afspraak.