Forta Sana


Westersingel 4, 8913 CK Leeuwarden, Nederland

Praktijkinformatie

FORTA SANA – praktijk voor sportmassage en massagetherapie
FORTA SANA is opgericht in 2022 en is gevestigd in Westerparkstaete aan de Westersingel 4 in het kloppend hart van Leeuwarden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. FORTA SANA is gevestigd op de eerste verdieping, er is een lift.
FORTA SANA is Esperanto voor sterk & gezond. Een juiste balans tussen inspanning en ontspanning, het kiezen van gezonde en verantwoorde voeding, zorgvuldig omgaan met je energie en het nemen van voldoende rust maken dat je je mentaal en fysiek sterk en gezond kunt voelen. Dit is voor een ieder persoonlijk en verschillend.
Gediplomeerd sportmasseur en -verzorger, gecertificeerd voor triggerpointtherapie, cuppingtherapie, Shiatsu hoofdbehandeling, kindermassage en holistic pulsing. Studerende voor diploma Medische Basiskennis bij Con Amore. In september breiden we uit met Maderotherapy (ook bekend als Woodtherapy). Lid van BMS (2822207), MNN, NGS (licentie 504015) en RSI-vereniging. KVK 85675113 / BTW NL004129440B81