DeMassageWinkel

Over DeMassageWinkel.com

DeMassageWinkel is een moderne en innovatieve webwinkel voor de praktijkinrichting en verbruikersmaterialen van  jou massagepraktijk. Ons doel is simpel: jou helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden. Dit doen we met snelle levering, kwalitatieve producten en een goede service.

Verder ligt de focus bij ons op het leveren en creëren van educatieve content over onze producten. Zo bieden we gedetailleerde omschrijvingen van onze producten waarin we de voor- en nadelen benoemen, maken we gebruik van video’s waarin we onze producten demonstreren en hebben we een uitgebreide blog waarin we je alles over het gebruik van onze producten vertellen. Op die manier kun jij een weloverwogen keuze maken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat in ons bedrijf centraal. Zo willen wij ons focussen op het aanbieden van kwaliteitsproducten die jarenlang mee zullen gaan en proberen wij niet mee te gaan in de ‘sale’ mentaliteit waarbij een hoge korting en een lage prijs de belangrijkste beslisfactoren zijn.

Verder proberen wij ook in onze bedrijfsvoering te kijken naar duurzaamheid, door bijvoorbeeld bomen te planten, enkel gebruik te maken van gerecycled opvulmateriaal, een 2e kans collectie met onze retouren die niet meer als nieuw kunnen worden verkocht en de mogelijkheid om je pakket af te halen voor een reducering in gemiste leveringen.

Samenwerking Masseur Netwerk Nederland en DeMassageWinkel

De belangrijkste drijfveer voor de samenwerking tussen Masseur Netwerk Nederland en DeMassageWinkel bestaat uit het creëren van waarde en educatieve content, waardoor jij als (sport)masseur een weloverwogen keuze kunt maken voor je praktijkinrichting. Daarnaast zal DeMassageWinkel ook ondersteunen met praktische tips en adviezen over bedrijfsvoering, zodat jij je bedrijf tot het volgende niveau kunt tillen.

Uiteraard kan jij als (sport)masseur profiteren van inkoopvoordelen die uit deze samenwerking zijn voortgekomen:

  • 5% korting op het gehele assortiment voor basic leden
  • 10% korting op het gehele assortiment voor premium leden

Je kunt de kortingscode via het contactformulier aanvragen o.v.v. “aanvraag kortingscode DeMassageWinkel” en vermelding van je type lidmaatschap.