Opleiderscategorie: Sportmassage

SMC Academy

OPLEIDINGEN

De opleiding sportmassage en verzorging geven wij in Leiden. Als vervolgopleiding kun je bij ons de opleiding sportZORGmasseur en de opleiding Physical Performance Trainer volgen om je echt te specialiseren als sportmasseur.

WORKSHOPS

Wij organiseren diverse workshops waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt in de praktijk. Denk aan de workshop neuromusculair trainen, de workshop triggerpointmassage, de workshop neuroflexibiliteit, de workshop viscerale mobiliteit en workshops over de enkel, knie, heup, rug, schouder, elleboog en pols.

We blijven streven om interessante, praktische en gezellige workshops te blijven ontwikkelen zodat sportmasseurs en fysiotherapeuten zichzelf altijd verder kunnen ontwikkelen vlakken.

E-LEARNINGS

Online leren vanuit je eigen huis of praktijk kan ook bij de SMC Academy! Wij hebben de e-learning leefstijl voor spieren en de e-learning verdieping in peesblessures unieke digitale scholingen ontwikkeld waar je als professional je tanden in kunt zetten.

MISSIE EN VISIE

Onze missie is om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontplooiing op het gebied van gezondheid, wellness en fitness.

Wij bieden mensen kansen om zich te ontwikkelen door middel van verdiepende kennis en praktische toepassing. Onze opleidingen worden verzorgd in een prettige leeromgeving waarbij de student in zijn kracht wordt gezet.

Onze visie: leren moet leuk zijn!

De stof wordt zo aangeboden dat de student het maximale uit zichzelf haalt. Dit door samenwerking met medestudenten en ondersteund door de docent.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af waardoor deze in elkaar overvloeien en zo tot één geheel komen voor een beter begrip en handelen van de student. Dit met als eindresultaat een adequaat geschoolde professional.

KWALITEIT

De kwaliteit van onze opleidingen wordt gewaarborgd door verschillende instanties.

De basisopleiding Sportmassage en verzorging voldoet aan de criteria van ACE Algemeen Centrum voor Examinering en NGS Nederlands Genootschap Sportmassage.

Wij streven er naar om elke opleiding en e-learning te accrediteren.

HISTORIE

SMC Academy is opgericht in 2022, maar bouwt voort op de bijna 40 jaar ervaring van MSP Opleidingen, waar eigenaar en docent Jaco de Wolf  jarenlang zelf les heeft gegeven.

PARTNERS

Wij werken nauw samen met diverse partners zoals SMC Rijnland Fysiotherapeuten, Masseurs Netwerk Nederland en Massageteam4U. Samen vormen we een stevig netwerk waarin kennis, contacten, leren en ontwikkelen centraal staan.

 

Opleiderscategorie: Sportmassage

Moventes Training en Opleiding B.V.

De docenten bij Moventes opleidingen hebben als doel om de kennis die zij jarenlang hebben opgedaan over te dragen op jou.

Je krijgt les van docenten die al jarenlang actief zijn op het allerhoogste niveau in de topsport. De manier van lesgeven is persoonlijk en gericht op de praktijk. Wij snappen als geen ander wat jij als (sport)masseur nodig hebt om na het volgen van onze opleidingen direct aan de slag te kunnen in de praktijk.

Op dit moment staan er voor  januari de volgende cursussen gepland.

Sportmassage

Softtissue therapie

Deze opleidingen zijn gericht op (aankomend)sportmasseurs,  fitnessinstructeurs, personal trainers, fysiotherapeuten & oefentherapeuten.

Opleiderscategorie: Sportmassage

MSP Opleidingen

MSP Opleidingen

In 2022 is MSP Opleidingen overgenomen door de SMC Academy
MSP Opleidingen bestond meer dan 40 jaar en heeft alle kennis en kunde overgedragen aan de SMC Academy. Nog steeds ondersteund en adviseerd de organisatie achter MSP de SMC Academy om succesvol te blijven en de cursisten een professionele en prettige leeromgeving te bieden.

Partners

De SMC Academy werkt nauw samen met diverse partners (zoals MSP Opleidingen dat ook altijd gedaan heeft): SMC Rijnland Fysiotherapeuten, Masseurs Netwerk Nederland, en Massageteam4U