Opleiderscategorie: Ontspannings- en wellnessmassage

De Massagerij

Bij de Massagerij hebben we tot doelstelling om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met masseren. Dus geen moeilijke verhalen, geen uitgebreide kennis van spieren. Gewoon leren een heerlijke ontspanningsmassage te geven. En zo te ervaren hoe heerlijk en rustgevend een massage kan zijn. Alles is bij ons gericht op praktische kennis en ervaring. Geen ingewikkelde theorie, maar met name doen, doen, doen.

In de workshops en cursussen gaat het met name om ervaren hoe is het is om te masseren. Kijk of je het leuk vind, hoe is het om een massage te geven en hoe ervaar je onze les methodes.

In de opleidingen gaan we verder. Dan leren we je: ontspannings/wellness, hot-stone, meridiaan, bamboe, facelift, Tok-Sen, bindweefsel, stoel, aroma touch, kruiden stempel, klankschalen, yoga, sportmassage technieken, taping. In de opleiding hebben we 1 doel en dat is om jou te leren je eigen massage te ontwikkelen. Niet simpel weg een paar technieken nadoen die we je leren, maar hoe kan je je eigen unieke massage geven, zodat je je kan onderscheiden van de andere masseurs.

Opleiderscategorie: Ontspannings- en wellnessmassage

Massage Cursus Katwijk

Bij Massage Cursus Katwijk kun je terecht voor de opleiding Ontspanningsmassage, waar je in 24 avonden of 8 zaterdagen het hele lichaam leert masseren.  12 maart 2022 start de dagopleiding. De avond opleiding start ieder jaar medio september.

Ook bieden wij workshops als: nek-schouder massage, gezicht/hals/hoofdhuid massage, voetmassage, rugmassage, kennismaken met massage, Lomi Lomi massage, etc.
Deze worden gepland op woensdagavonden of zaterdagen.

Wij werken in kleine groepjes zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Onze gediplomeerde docenten zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben veel passie voor hun vak.
Bij ieder workshop krijg je een werkmap met een theorie en anatomie gedeelte en foto’s van de handgrepen.

De cursuslocatie is het Paramedisch Centrum te Valkenburg ZH.

Opleiderscategorie: Ontspannings- en wellnessmassage

MSP Opleidingen

MSP Opleidingen

In 2022 is MSP Opleidingen overgenomen door de SMC Academy
MSP Opleidingen bestond meer dan 40 jaar en heeft alle kennis en kunde overgedragen aan de SMC Academy. Nog steeds ondersteund en adviseerd de organisatie achter MSP de SMC Academy om succesvol te blijven en de cursisten een professionele en prettige leeromgeving te bieden.

Partners

De SMC Academy werkt nauw samen met diverse partners (zoals MSP Opleidingen dat ook altijd gedaan heeft): SMC Rijnland Fysiotherapeuten, Masseurs Netwerk Nederland, en Massageteam4U