Opleiderscategorie: Fysiotherapie

Enraf-Nonius

Enraf-Nonius is al meer dan 90 jaar marktleider op het gebied van producten en services in de fysiotherapie. Deze ervaring delen we graag met je. Uit passie voor het vak, zorgen wij dat je op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen in de branche en dat je een expert wordt met onze producten. Wij geven cursussen, delen kennis en organiseren unieke evenementen.

Opleiderscategorie: Fysiotherapie

SMC Academy

OPLEIDINGEN

De opleiding sportmassage en verzorging geven wij in Leiden. Als vervolgopleiding kun je bij ons de opleiding sportZORGmasseur en de opleiding Physical Performance Trainer volgen om je echt te specialiseren als sportmasseur.

WORKSHOPS

Wij organiseren diverse workshops waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt in de praktijk. Denk aan de workshop neuromusculair trainen, de workshop triggerpointmassage, de workshop neuroflexibiliteit, de workshop viscerale mobiliteit en workshops over de enkel, knie, heup, rug, schouder, elleboog en pols.

We blijven streven om interessante, praktische en gezellige workshops te blijven ontwikkelen zodat sportmasseurs en fysiotherapeuten zichzelf altijd verder kunnen ontwikkelen vlakken.

E-LEARNINGS

Online leren vanuit je eigen huis of praktijk kan ook bij de SMC Academy! Wij hebben de e-learning leefstijl voor spieren en de e-learning verdieping in peesblessures unieke digitale scholingen ontwikkeld waar je als professional je tanden in kunt zetten.

MISSIE EN VISIE

Onze missie is om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontplooiing op het gebied van gezondheid, wellness en fitness.

Wij bieden mensen kansen om zich te ontwikkelen door middel van verdiepende kennis en praktische toepassing. Onze opleidingen worden verzorgd in een prettige leeromgeving waarbij de student in zijn kracht wordt gezet.

Onze visie: leren moet leuk zijn!

De stof wordt zo aangeboden dat de student het maximale uit zichzelf haalt. Dit door samenwerking met medestudenten en ondersteund door de docent.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af waardoor deze in elkaar overvloeien en zo tot één geheel komen voor een beter begrip en handelen van de student. Dit met als eindresultaat een adequaat geschoolde professional.

KWALITEIT

De kwaliteit van onze opleidingen wordt gewaarborgd door verschillende instanties.

De basisopleiding Sportmassage en verzorging voldoet aan de criteria van ACE Algemeen Centrum voor Examinering en NGS Nederlands Genootschap Sportmassage.

Wij streven er naar om elke opleiding en e-learning te accrediteren.

HISTORIE

SMC Academy is opgericht in 2022, maar bouwt voort op de bijna 40 jaar ervaring van MSP Opleidingen, waar eigenaar en docent Jaco de Wolf  jarenlang zelf les heeft gegeven.

PARTNERS

Wij werken nauw samen met diverse partners zoals SMC Rijnland Fysiotherapeuten, Masseurs Netwerk Nederland en Massageteam4U. Samen vormen we een stevig netwerk waarin kennis, contacten, leren en ontwikkelen centraal staan.