Positive Touch | School voor integraal holistische massage


Vosstraat 8, Brummen, Nederland

Positive Touch is de school voor integraal holistische massage en opgericht in 2005. Binnen onze school verzorgen wij de twee jarige opleiding tot integraal holistisch masseur. In deze opleiding staat het bewustwordingsgericht werken met mensen vanuit een holistische visie centraal.

Vanuit een samenspel van massage inhoudelijke vaardigheden, haptonomie, coaching en therapeutische vaardigheden leer je cliënten begeleiden bij heelwording en bewustwording van lichaam en geest.

Om mensen vanuit de methodiek van integraal holistische massage te begeleiden wordt letterlijk contact met de wijsheid in het lichaam gemaakt. Dit kunnen fysieke contracties zijn maar ook emoties of mentale en spirituele spanningen die daarmee samengaan. Met elkaar omsluiten ze het levensverhaal van de cliënt.

Bewustwording begint vanuit contact met fysieke lagen en van daaruit te onderzoeken wat het lichaam iemand vertellen wil.

Kenmerken van de opleiding:

  • Holistische benadering voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest
  • Gebaseerd op oosterse en westerse achtergronden en tradities van massage
  • Combineert verschillende massagevormen tot geïntegreerde en uitgebalanceerde manier van werken
  • Werken met de inherente kracht die in ieder mens aanwezig is
  • Landelijk erkend op HBO niveau door KTNO, BATC en het CAT.

Kijk op de website voor meer informatie over onze massage opleiding.

Nb, Tijdens de lock-down organiseren wij de opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten met waardevolle tools om cliënten te begeleiden. Voor meer informatie kijk je hier.

Daarnaast organiseren wij ook een massage cursus voor mensen die zich op de methodiek van integraal holistische massage willen oriënteren.