Masterclass Trainingsleer 2.0 door Henk Kraaijenhof

Masseurs Netwerk Nederland en MSP Opleidingen zijn partner van Topsport Leiden. Namens Topsport Leiden nodigen we u graag uit voor de MASTERCLASS TRAININGSLEER 2.0 door HENK KRAAIJENHOF.

Henk Kraaijenhof is een grote naam in de internationale sport door zijn totaal eigen visie op hoe trainingen te geven… En hij is expert op het gebied van stress en stressmanagement. Naast het meten van stress en vermoeidheid vormen voeding en voedingssupplementen een integraal onderdeel van de behandeling hiervan. Als performance consultant is Henk Kraaijenhof begonnen met het adviseren van topsporters zoals sprinters Nelli Cooman, Merlene Ottey, Troy Douglas en tennister Mary Pierce. Ook stond hij Edgar Davids bij.

Vooral de laatste jaren adviseert Henk Kraaijenhof ook ’peak performers’ buiten de sport, zoals managers en speciale eenheden van de krijgsmacht. Henk Kraaijenhof is auteur van het boek ’De kunst van presteren’, is hij docent bij het NOC*NSF en co-auteur van de cursus ’Voeding in de Sport’. Henk Kraaijenhof heeft vanuit zijn studie naar het menselijk lichaam en zijn ervaringen in het werken met topsporters een uniek beeld van de (on)mogelijkheden van de mens. Als trainer/coach wist hij uit zijn sporters het maximaal haalbare te halen. Zo liep Merlene Ottey haar beste wedstrijden toen ze de dertig al ver gepasseerd was.

De Masterclass wordt gehouden op maandag 9 oktober om 20.00 uur in het Leonardo College aan de Noachstraat 2 in Leiden. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar scheffer@topsportleiden.nl. Deelname is gratis.