Masseurs gezocht: HomeRide en HomeRun

Inleiding

HomeRide en HomeRun 2019 komen er weer aan! Op zaterdag 22 en zondag 23 juni a.s. vindt de negende editie van de HomeRide en de derde editie van HomeRun plaats. De vorige edities van HomeRide en HomeRun waren een groot succes. Bekijk hier de video van HomeRide en HomeRun! Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden en daar kunnen we de hulp van masseurs goed bij gebruiken!

De routes van beide sportieve events zijn in de vorm van een hart, want Home is where the heart is. De HomeRiders starten in het altijd gezellige en bruisende Den Haag. Daarna rijden zij langs de Ronald McDonald Huizen in Rotterdam, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Amsterdam terug naar Den Haag om daar te finishen. Na de start in Den Haag rennen de HomeRunners via de Huizen in Rotterdam Utrecht, Amsterdam en Leiden weer terug naar Den Haag. Hier worden ze samen met de HomeRiders warm onthaald op het Lange Voorhout.

Masseurs gezocht

HomeRide en HomeRun is op zoek naar masseurs die de HomeRiders en HomeRunners willen ondersteunen in hun bikkeltocht. Op elk checkpoint kunnen de HomeRiders en HomeRunners even uitrusten, wat eten en drinken en is het streven dat zij een massage kunnen ontvangen, zodat zij soepel verder kunnen fietsen of lopen.

Praktische informatie