Leverancierscategorie: Olie, lotions en cremes

4massage.nl

Everything you need 4 massage

Leverancierscategorie: Olie, lotions en cremes

Fascia Shop

De drijvende krachten achter Fascia Shop V.O.F. zijn David Jansen en Joris van Hulten, beiden fysiotherapeut. In de dagelijkse praktijk merkten ze hoeveel verbruiksmaterialen er met de uitoefening van het vak gepaard gaan en hoeveel kosten dit met zich meebrengt. De jongen ondernemende behandelaren deden eigen marktonderzoek en concludeerden dat de producten kunnen worden aangeboden tegen een lagere prijs. Kostenbeheersing zonder in te boeten op kwaliteit is het uitgangspunt van Fascia Shop, missie is om landelijk kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Fascia Shop V.O.F. is gericht op de ontwikkeling en online verkoop van IASTM tools voor de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat uit een keur aan braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten. Marktontwikkeling wordt op de voet gevolgd en vertaald naar het aanbod. Op dit moment is Fascia Shop V.O.F. trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird.

 

Over ons l Fascia Shop l Joris van Hulten en David Jansen

Leverancierscategorie: Olie, lotions en cremes

DeMassageWinkel

Over DeMassageWinkel

DeMassageWinkel is een moderne en innovatieve webwinkel voor de praktijkinrichting en verbruikersmaterialen van  jou massagepraktijk. Ons doel is simpel: jou helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden. Dit doen we met snelle levering, kwalitatieve producten en een goede service.

Verder ligt de focus bij ons op het leveren en creëren van educatieve content over onze producten. Zo bieden we gedetailleerde omschrijvingen van onze producten waarin we de voor- en nadelen benoemen, maken we gebruik van video’s waarin we onze producten demonstreren en hebben we een uitgebreide blog waarin we je alles over het gebruik van onze producten vertellen. Op die manier kun jij een weloverwogen keuze maken.

Duurzaamheid staat in ons bedrijf centraal. Zo willen wij ons focussen op het aanbieden van kwaliteitsproducten die jarenlang mee zullen gaan en proberen wij niet mee te gaan in de ‘sale’ mentaliteit waarbij een hoge korting en een lage prijs de belangrijkste beslisfactoren zijn.

Verder proberen wij ook in onze bedrijfsvoering te kijken naar duurzaamheid, door bijvoorbeeld bomen te planten, enkel gebruik te maken van gerecycled opvulmateriaal, een 2e kans collectie met onze retouren die niet meer als nieuw kunnen worden verkocht en de mogelijkheid om je pakket af te halen voor een reducering in gemiste leveringen.

 

Leverancierscategorie: Olie, lotions en cremes

Bodybow

Over Bodybow Healthcare

Bodybow Healthcare is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Met de introductie van BodyBow in 1991 werden de eerste stappen gezet in de fysiotherapie branche. Inmiddels is Bodybow Healthcare in haar branche uitgegroeid tot een totaal-leverancier van gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in ‘veilige’ oefenmaterialen (dus zonder gevaarlijke weekmakers) en producten voor rug- en nekklachten.

Het bedrijf onderscheidt zich door alleen met bewezen A-merken te werken. Onze ruime showroom in het midden van het land (Nieuwegein – Utrecht) biedt klanten de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen en direct mee te nemen. Belangrijke waarden voor Bodybow Healthcare zijn de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

In principe zijn al onze producten altijd op voorraad in het naastgelegen magazijn, maar houdt altijd rekening met een wachttijd voordat het product beschikbaar is. Voor speciale producten met een specifieke maatvoering of duurdere producten raden wij aan ons even te bellen of mailen.