Leverancierscategorie: Boekingstool

GetEase

GetEase Pro: een eenvoudige app om je bedrijf efficiënt en effectief te runnen

Een goede masseur zijn betekent nog niet automatisch dat je ook een goede ondernemer bent. Facturen, boekhouding, afspraken maken, online zichtbaarheid… het zijn niet direct dingen waar de meeste masseurs heel blij van worden. Goed nieuws: GetEase kan helpen. “We willen zzp’ers helpen met technologische dienstverlening en daarmee hun leven makkelijker maken’’, vertelt oprichter Ilona van Wegen.

De GetEase Pro app bevat onder andere een eenvoudige boekingstool. “Masseurs en andere zzp’ers kunnen heel makkelijk hun eigen werkschema maken, waarna cliënten afspraken kunnen maken. Die krijgen automatisch een boekingsbevestiging en de afspraak komt in de agenda van de masseur. Cliënten ontvangen ook automatisch herinneringen, zodat ze hun afspraken niet vergeten’’, aldus Ilona.

Website en socials

GetEase Pro kan zzp’ers ook helpen met het maken van een eigen website. Ilona: “Voor masseurs die al een goede eigen website hebben, hebben we een aantal webwidgets die je kunt installeren. Denk aan een ‘boek-nu-knop’ of een boekingsmodule en een online agenda. Ook reviews die klanten in onze app plaatsen, komen automatisch op je site en socials.”

Ten slotte biedt GetEase Pro een eenvoudige boekhoudtool, de mogelijkheid een cliëntendossier bij te houden en werkt het bedrijf samen met twee aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Enthousiast geworden? Je kunt de GetEase app een maand gratis proberen. Ga naar pro.getease.com voor meer informatie en de gratis proefversie. Daarnaast biedt GetEase zelfstandige ondernemers een persoonlijk business consult. Ilona: “We hebben business coaches die jou helpen met het versterken van jouw Je kunt ons altijd mailen en dan maken we graag een persoonlijke afspraak om te kijken wat we voor jouw praktijk kunnen betekenen.”