Kynett

Over Kynett

Op basis van technieken die al sinds eind 1800 bekend zijn heeft Kynett BV, in samenwerking met fysiotherapeuten en fitnesstrainers, een vereenvoudigde mobiele versie van een ‘vliegwieltrainingsapparaat’ ontwikkeld. Een van de grootste uitdagingen die de laatste jaren overwonnen moest worden was het totale gewicht zo beperkt mogelijk te houden. Door gebruik te maken van natuurkundige wetten is het gelukt om, enerzijds door het gebruik van hoogwaardige materialen, en anderzijds door de verhouding tussen de diameters van de gewichten, de as zo te ontwerpen dat met relatief gering gewicht optimale trainingsresultaten zijn te behalen. Voor deze innovatieve oplossingen zijn inmiddels ruim omschreven patenten aangevraagd.

De productie en assemblage van de Kynett One (het vliegwieltrainingsapparaat) wordt in eigen beheer met moderne productiemiddelen verricht en zijn volledig in Nederland ondergebracht.

Voor welke doelgroepen is het geschikt?

Kynett is geschikt voor vele doelgroepen zoals (top)sport, revalidatie, fysiotherapie,
personal training, fitness en sport-specifieke trainingen. Denk hierbij aan golf-, tennis-,
boks- en voetbalbewegingen. Er kan zowel licht als intensief getraind worden alsook op
snelheid en kracht.

Kynett ONE: Mobiele versie

Mede door het slimme design, de handzame koffer en een gewicht van maar 5 kg is de
Kynett ONE makkelijk mee te nemen en op te hangen. Binnen, buiten, thuis, in de
sportschool of onderweg; met de Kynett ONE is vliegwieltraining overal mogelijk. De Kynett ONE neemt weinig ruimte in beslag en kan door middel van een apart te bestellen muursteun ook aan de muur worden bevestigd zodat er op een vaste plek getraind kan worden, ideaal voor bijvoorbeeld sportmasseurs / sportzorgmasseur, fysiotherapeuten. fitnesstrainers en personal trainers. Training met de Kynett ONE kan worden uitgebreid met een squatplate waarmee o.a. meer oefeningen voor de benen gedaan kunnen worden.


Kynett One

Meer informatie en bestellen

  • hier vind je meer informatie over vliegwieltraining
  • hier kan je de Kynett One bestellen

Voordeel voor leden van Masseurs Netwerk Nederland

  • premium leden krijgen 20% korting;
  • basic leden krijgen 10% korting;
  • gratis leden krijgen 5% korting;

Je kunt de kortingscode via het contactformulier aanvragen o.v.v. “aanvraag kortingscode Kynett” en vermelding van je type lidmaatschap

Nog geen lid van Masseurs Netwerk Nederland? Je kunt hier lid worden.