Gezondheid en balans. Zit jij ook in de gevarenzone?

Dit webinar is niet alleen voor mensen met klachten maar juist voor iedereen, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Inleiding

De resultaten van onze bloedtesten tonen aan dat 95% van de geteste mensen een groot risico loopt op zowel psychische als lichamelijke gezondheidsproblemen door:

  • Een dysbalans tussen omega-3 en omega-6
  • Te laag omega-3 niveau
  • Onvoldoende polyfenolen
  • Tekort aan vitamine D3
  • Onvoldoende ondersteuning voor de darmen en goede bacteriën
  • Onvoldoende ondersteuning van immuunsysteem en tegengaan laaggradige ontstekingen.

Inhoud
  1. Leer tijdens dit zeer interessante webinar hoe je jezelf en jouw cliënten eenvoudig en doeltreffend kunt beschermen. Zeker in deze tijd van het Corona virus waarin bescherming superbelangrijk is.
  2. Leer over de bloedtest en het complete verslag met duidelijke uitleg en daarbij onze eenvoudige bewezen oplossing. Krijg de gelegenheid om ook zelf een test te kunnen doen.
  3. We zullen ook uitleggen waarom de inname van alleen omega-3 (visolie) niet voor de gewenste gezondheidsvoordelen zal gaan zorgen.
  4. Leer hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen massagepraktijk. Een belangrijke uitbreiding van jouw mogelijkheden voor jouw klanten.
Spreker


Peter de Moor

Peter heeft ruim 20 jaar een IT bedrijf gehad en kreeg na verloop van tijd allerlei gezondheidsproblemen door het harde werken. Op advies van een kennis deed hij een test en heeft hij 6 maanden bepaalde voedingssupplementen gebruikt. Zijn klachten als eczeem, migraine , keelontstekingen en allergie verdwenen als sneeuw voor de zon. Peter verkocht zijn bedrijf en werkt nu fulltime om zijn ervaringen te delen met iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt.


Hans de Bruijn

Hans de Bruijn is opgeleid als fysiotherapeut en heeft veel therapeutische ervaring. Hans zoekt voortdurend naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor zijn cliënten om hen te informeren en te helpen bij het bevorderen van hun gezondheid. Hans is ook docent binnen de massagebranche en mede verantwoordelijk voor de nieuwe online opleidingen sportzorgmasseur en ontspanningsmassage.  In samenwerking met Masseurs Netwerk Nederland is Hans consultant voor masseurs om hun massagepraktijken te versterken en meer inkomen te genereren.