Cursus Basis Polariteitsmassage Professioneel Opleiding tot polariteitsmasseur – start 5 oktober 2019

Inleiding

Een polariteitsmassage bestaat uit een afwisseling van diverse massagetechnieken en polarisaties. De massagetechnieken zijn gericht op het verminderen van de fysieke spanning en de polarisaties ofwel energetische verbindingsgrepen zijn gericht op het laten doorstromen van de levensenergie. De polariteitsmassage brengt de aandacht van de klant naar het lichaam, opgebouwde spanningen nemen af en de levensenergie gaat weer stromen.
De cursus wordt gegeven in Delft. 32 NGS accreditatiepunten.

Programma

  • 7 zaterdagen, van 10.00 uur tot 16.00 uur: start 5 oktober 2019
  • Tijdens de eerste twee lesdagen leer je de polariteitsreeks. ‘De Reeks’ is een vaste serie die je kunt uitoefenen óver de kleding heen. Je maakt hierbij energetische verbindingen, rekt zacht het bindweefsel en beweegt soepel met de gewrichten.
  • In de volgende vier lesdagen leer je de basisgrepen van de polariteitsmassage. Hiermee heb je voldoende technieken in huis om elke keer een op jouw cliënt aangepaste massage te kunnen geven.
  • De zevende lesdag is de afsluiting van de cursus door middel van een theoretische en praktische toets. Reken daarom op studietijd om te oefenen en de theorie te begrijpen.
  • Bij zowel ‘De Reeks’ als de basisgrepen leer je ook de achterliggende filosofie en uitgangspunten van de polariteitsmassage. Hierdoor kun je jouw eigen technieken ook inzetten op de juiste manier.

Meer informatie en aanmelden