Branche: Massageteam

Mooie kans voor een masseur die zelfstandig wil werken in een mooie ruimte!!!

HOI, wij zijn Jochem en Thomas, eigenaren van Stapvitaal.      www.stapvitaal.nl

We hebben een ontzettend mooie ruimte (zie foto’s) beschikbaar boven onze winkel in Zoeterwoude en die willen we graag beter inzetten. De winkel ligt heel gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeren voor de deur.

Met Stapvitaal helpen we al jaren mensen met lichamelijke klachten om beter te gaan lopen met minder pijn: direct jullie doelgroep dus. Onze klanten komen voor de speciale Zwitserse luchtkussenschoenen van het merk kybun, maar begrijpen dat een aantal maal gemasseerd worden zorgt voor een nog snellere verbetering.

Alles is bij ons bespreekbaar: de ruimte huren per dagdeel, per klant en je kunt de ruimte zelfs kosteloos voor je maken door af en toe wat uren bij ons in de winkel te komen werken.

We kunnen je helpen in onze nieuwsbrief om nieuwe klanten te werven en we kunnen mensen direct via de winkel met je in contact brengen.

Op deze manier maken we een win-win situatie en loop je geen enkel risico; hoe fijn is dat?

Laten we er samen wat van maken!

Neem contact op met Jochem Klein via: jochem@stapvitaal.nl      en vertel wat over jezelf, je ideeën en waar je naar op zoek bent.

Oh ja, naast al deze super mogelijkheden bieden we je ook nog een fijne sfeer, een veilige omgeving en leuke mensen om je heen en goede koffie 🙂

We horen graag van je. Tot snel!

Groet Thomas en Jochem

Branche: Massageteam

Voor de Nijmeegse Vierdaagse zoeken we sportmasseurs die het detachement van de Politie Den Haag willen begeleiden

Ook dit jaar is weer het verzoek binnengekomen om voor de Politie eenheid Den Haag de verzorging voor hun wandelaars te verzorgen voor de 106de 4Daagse in Nijmegen.
De werkzaamheden zullen bestaan uit het verzorgen van de 60 wandelaars tijdens deze slopende tocht.
De politie wandelbond verzorgt alles, dus jij hoeft alleen je kennis en goede humeur mee te brengen. Bij een positieve ervaring kan je toetreden tot het vaste verzorgingsteam of bij het Massageteam4U.

Wanneer:
Zondag 14 juli t/m Zaterdag 20 juli 2024

Wat bieden wij:
-een fantastische ervaring
-geheel verzorgd
-werken binnen een ervaren team
-grote dank van de deelnemers
-heel veel gezelligheid en grote lol tijdens deze dagen

Wat vragen wij:
-een ACE diploma Sportmassage & Verzorging
-een ACE diploma  SportZORGmasseur
-een goed humeur tijdens deze dagen

Branche: Massageteam

Sportmasseur voor massageteam4U Leiden en omstreken

Massageteam4U masseert de deelnemers van (sport)evenementen om ze voor te bereiden of te laten herstellen van een (sport)belasting. Het doel is de kans dat ze uitvallen door een blessure kleiner te maken. Voorafgaand aan een inspanning kan een stimulerende massage worden gegeven om spieren te activeren. Achteraf wordt meestal een sederende (ontspannende) massage te geven om afvalstoffen en vocht uit de spieren sneller af te voeren. Deelnemers die aan het (sport)evenement mee doen en reeds een blessure hebben kunnen advies en ondersteuning krijgen en waar mogelijk verlichting door een professionele sportmassage.

Massageteam4u staat onder de vleugels van de SMC Academy. Nog geen sportmasseur? Bij de SMC Academy kun je de opleiding ‘sportmassage en verzorging’ volgen in Leiden en ben je op de juiste plek voor diverse vervolgopleidingen en workshops.

Wil je je als sportmasseur, sportZORGmasseur, ervaren masseur of fysiotherapeut in opleiding bij massageteam4U in de regio Leiden aansluiten?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen: https://www.massageteam4u.nl