Branche: Massagepraktijk

Masseur (m/v) voor massage on demand services hotels

Massoon zoekt masseurs

klik hier voor een pdf met de laatste, meest actuele informatie

Massoon is een massage on demand app die haar service aan hotel gasten aanbiedt in Nederland, bij hotels die een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan met Massoon.

Wij werven nu masseurs woonachtig in of in de buurt van Rotterdam? Meld je aan, we bieden je een veilige werkplek op afroep binnen een straal van 4 km rond de plek waar je woont.
De app die wij ontwikkeld hebben is simpel en effectief. Jij als masseur geeft in onze boekings kalender aan op welke dagen en welke uren je kunt werken. Als een hotelgast in de door jouw opgegeven beschikbare tijd en range een boeking doet dan krijg je hiervan een sms bericht.  Simpel en doelmatig.

Meer weten?

Ga naar: https://massoon.net/masseurs/
en meld je aan, ook als je in een andere stad woont,  wij nemen contact met je op voor een kennismakings gesprek.

Massoon  we are here to make your life easy and a bit better

Branche: Massagepraktijk

Massagepraktijk ter overname aangeboden per 01-01-2021

Beste collega’s en aanstaande masseurs- / massagetherapeuten,

Per 1-1-2021 bied ik mijn goed lopende massagepraktijk, genaamd Salus massagepraktijk, ter
overname aan. De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum ‘De Poort van Borne’, welke is gebouwd in de voormalige Theresia kerk te Borne. Hier zijn in totaal 22 verschillende disciplines gevestigd met onder andere een huisartsen-, fysiotherapie- en osteopatie praktijk. Kortom mogelijkheden om een netwerk op te bouwen en korte lijntjes om cliënten door te verwijzen.

Het GHC is gesitueerd aan de rand van Borne, nabij het centrum en diverse uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers. Mijn praktijkruimte is gesitueerd op de eerste verdieping in de voormalige rechter zijbeuk van de kerk, hierdoor zijn nog originele elementen van de gemetselde gewelven en glas-in-lood-ramen zichtbaar en is het een erg karakteristieke ruimte. Een keukenblok, warmwatervoorziening en eigen internetaansluiting is aanwezig.

Ik zou graag zien dat de praktijk wordt voortgezet door één of meerdere masseurs die serieus met hun vak bezig zijn waaraan ik de trouwe cliëntenkring kan overdragen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@salusmassagepraktijk.nl.
Zie ook: www.salusmassagepraktijk.nl en www.depoortvanborne.nl.