Branche: Massagepraktijk

Mooie kans voor een masseur die zelfstandig wil werken in een mooie ruimte!!!

HOI, wij zijn Jochem en Thomas, eigenaren van Stapvitaal.      www.stapvitaal.nl

We hebben een ontzettend mooie ruimte (zie foto’s) beschikbaar boven onze winkel in Zoeterwoude en die willen we graag beter inzetten. De winkel ligt heel gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeren voor de deur.

Met Stapvitaal helpen we al jaren mensen met lichamelijke klachten om beter te gaan lopen met minder pijn: direct jullie doelgroep dus. Onze klanten komen voor de speciale Zwitserse luchtkussenschoenen van het merk kybun, maar begrijpen dat een aantal maal gemasseerd worden zorgt voor een nog snellere verbetering.

Alles is bij ons bespreekbaar: de ruimte huren per dagdeel, per klant en je kunt de ruimte zelfs kosteloos voor je maken door af en toe wat uren bij ons in de winkel te komen werken.

We kunnen je helpen in onze nieuwsbrief om nieuwe klanten te werven en we kunnen mensen direct via de winkel met je in contact brengen.

Op deze manier maken we een win-win situatie en loop je geen enkel risico; hoe fijn is dat?

Laten we er samen wat van maken!

Neem contact op met Jochem Klein via: jochem@stapvitaal.nl      en vertel wat over jezelf, je ideeën en waar je naar op zoek bent.

Oh ja, naast al deze super mogelijkheden bieden we je ook nog een fijne sfeer, een veilige omgeving en leuke mensen om je heen en goede koffie 🙂

We horen graag van je. Tot snel!

Groet Thomas en Jochem

Branche: Massagepraktijk

Prachtige kans om een massagepraktijk over te nemen

Sportmassage Topaas

Prachtige kans voor masseur!

Ben je gediplomeerd (sport)masseur? Dan is hier je kans om een deel van de massages in mijn goedlopende massagepraktijk Topaas in Zoetermeer over te nemen! Gaat dat goed en heb je de ambitie, dan is overname van de praktijk een reële optie.

Natuurlijk begeleid ik je daarbij: zowel bij vragen over de behandeling van cliënten als bij het zelfstandig ondernemen.

Wat je kunt verwachten:

 • Je start als ZZP’r. We gebruiken een door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomst;
 • We starten de samenwerking met één of twee dagdelen (waaronder ook avonden tot 21:00 uur). In eerste instantie voor 3 maanden; bij gebleken geschiktheid doe ik je een aanbod voor voortzetting, uitbreiding of overname;
 • Mijn zelfstandige praktijk Topaas is gevestigd in een grote fysiopraktijk. Er is een fijne collegiale samenwerking met de fysiotherapeuten;
 • De praktijkruimte is volledig en professioneel ingericht; o.a. met een elektrisch verstelbare behandelbank. Alle benodigde middelen, zoals oliën, handdoeken en bedrijfskleding worden verstrekt. Je hebt toegang tot de relevante delen van de cliëntadministratie;
 • De vergoeding is absoluut aantrekkelijk. In een persoonlijk gesprek informeer ik je hierover;
 • Natuurlijk introduceer ik je persoonlijk bij mijn (onze ) cliënten.

Wat jij meebrengt:

 • ACE diploma of NGS diploma en geldig reanimatiebewijs
 • Enthousiasme voor je vak
 • Ambitie om zelfstandig en professioneel te werken
 • Klantgerichtheid: de passende behandeling op de juiste manier
 • Collegialiteit: je werkt zelfstandig in een fysioteam


Gaan we elkaar spreken?

Ik hoop het! Heb je op dit moment al vragen? Dat kan ik me voorstellen. Neem daarom even contact met mij op via 06-51342786 of info@sportmassagetopaas.nl. Ik maak graag kennis met je!

www.sportmassagetopaas.nl