Branche: Fysiotherapeutisch centrum

Kom werken in een sportieve en leerzame omgeving

Vanuit onze fysiotherapiepraktijk zijn wij doorlopend op zoek naar masseurs en verzorgers die affiniteit hebben met sport. Onze praktijk is aangesloten bij meerdere sportverenigingen waar wij de verzorging voor de training en wedstrijddagen regelen.

Naast de verzorging bieden wij een leerzame omgeving. Onze sportfysiotherapeuten nemen verschillende performance testen af bij de sportverenigingen, verzamelen zo data met betrekking tot fitheid en kracht en adviseren de trainers aan de hand van deze data. Onze echografisten brengen spieren, banden en gewrichten mooi in beeld met onze hoogwaardige echo apparatuur.

Maak gebruik van deze kennis en kunde van onze specialisten om jezelf verder te ontwikkelen en zo een perfecte gesprekspartner te worden voor trainers, performance coaches en fysiotherapeuten!

Branche: Fysiotherapeutisch centrum

Mooie kans voor een masseur die zelfstandig wil werken in een mooie ruimte!!!

HOI, wij zijn Jochem en Thomas, eigenaren van Stapvitaal.      www.stapvitaal.nl

We hebben een ontzettend mooie ruimte (zie foto’s) beschikbaar boven onze winkel in Zoeterwoude en die willen we graag beter inzetten. De winkel ligt heel gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeren voor de deur.

Met Stapvitaal helpen we al jaren mensen met lichamelijke klachten om beter te gaan lopen met minder pijn: direct jullie doelgroep dus. Onze klanten komen voor de speciale Zwitserse luchtkussenschoenen van het merk kybun, maar begrijpen dat een aantal maal gemasseerd worden zorgt voor een nog snellere verbetering.

Alles is bij ons bespreekbaar: de ruimte huren per dagdeel, per klant en je kunt de ruimte zelfs kosteloos voor je maken door af en toe wat uren bij ons in de winkel te komen werken.

We kunnen je helpen in onze nieuwsbrief om nieuwe klanten te werven en we kunnen mensen direct via de winkel met je in contact brengen.

Op deze manier maken we een win-win situatie en loop je geen enkel risico; hoe fijn is dat?

Laten we er samen wat van maken!

Neem contact op met Jochem Klein via: jochem@stapvitaal.nl      en vertel wat over jezelf, je ideeën en waar je naar op zoek bent.

Oh ja, naast al deze super mogelijkheden bieden we je ook nog een fijne sfeer, een veilige omgeving en leuke mensen om je heen en goede koffie 🙂

We horen graag van je. Tot snel!

Groet Thomas en Jochem