Agenda-tag: nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwsjaarsbijeenkomst Masseurs Netwerk Nederland: Gezonde start! – Online

Voor de eerste netwerkwerkbijeenkomst van 2023 hebben een speciaal programma!! Deze nieuwjaarsbijeenkomst op woensdagavond 11 januari is gratis voor alle leden (en ook niet-leden zijn welkom).

Jaap Wonders, revalidatiewetenschapper en fysiotherapeut trapt om 19:30 af met een inspirerende lezing (30 min) over gezond leven. Jaap is auteur van het populairwetenschappelijk leefstijlboek ‘Alledaags wonderlijk leven‘ (klik hier voor onze recensie) en docent van diverse scholingen gericht op leefstijl binnen het gezondheidsdomein.

Hierna ontmoeten we elkaar online in een unieke interactieve digitale omgeving van 20:00 tot omstreeks 21:00. In deze digitale omgeving kun je collega’s spreken en zien (als je je camera aanzet) in aparte ruimtes en makkelijk van ruimte naar ruimte bewegen. In elke ruimte hebben we een aantal leuke vragen en verwijzingen staat om het gesprek op gang te brengen. Dat moet je meemaken!!

Registreer jezelf voor de lezing van Jaap Wonders via WebinarGeek: https://masseurs-netwerk-nederland.webinargeek.com/nieuwjaarsbijeenkomst-mnn-gezonde-start

Aan het eind de lezing zullen we een link delen waarmee je kunt inloggen (gebruik google Chrome) in de digitale omgeving om je collega’s te ontmoeten – en vergeet niet om een drankje voor jezelf in te schenken 🙂

Natuurlijk kun je ook met een aantal collega-masseurs afspreken om samen deel te nemen aan dit evenement!

We zien je graag op woensdag 11 januari vanaf 19.30u en het programma duurt tot 21.00u.

P.S. we organiseren dit evenement juist online zodat masseurs uit het hele land gemakkelijk deel kunnen nemen zonder reistijd en zonder dat we het zouden moeten aflassen vanwege corona. We moedigen het alleen maar aan als collega’s uit de regio elkaar opzoeken voor een gezellige avond waar deze nieuwjaarsbijeenkomst een mooie begin van kan zijn.