Webinar thuiswerken: hoe kan jij als masseur van waarde zijn?

Datum: 3 december 2020
Organisator: Masseurs Netwerk Nederland

Inleiding

Dat er een hoop is veranderd in de afgelopen maanden, dat weet iedereen. Deze veranderingen hebben grote gevolgen voor ons als maatschappij, ook dat is niemand ontgaan. Maar wat zijn de gevolgen voor ons als mens, gericht op onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal gestel? Neem bijvoorbeeld alle mensen die nu verplicht (meer) thuiswerken. Zij hebben in een korte periode moeten improviseren met een nieuwe werkomgeving met alle gevolgen van dien.

Tijdens het webinar bespreken we de positieve en negatieve effecten van het toegenomen thuiswerken. Ook laten we zien waar je als masseur hier een steentje aan kan bijdragen. Tijdens het webinar zullen er voorbeelden zijn vanuit de praktijk en is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.

Spreker

Mijn naam is Rosanne Vrijburg en ik ben Oefentherapeut Cesar en (sport)masseur. Ik werk als Oefentherapeut in een praktijk in Alphen (Cesartherapie Lage Zijde) en ik heb mijn eigen praktijk aan huis in Sassenheim (Vrijburg Oefentherapie). In mijn eigen praktijk combineer ik mijn basis als oefentherapeut met verschillende technieken vanuit de massage. Ik zie veel mensen die de lat voor zichzelf hoog leggen. Zij vragen veel van zichzelf op het gebied van werk, gezin, familie, sport, vrije tijd, sociale kring en het liefst alles bij elkaar. Het effect van de Covid maatregelen van afgelopen maanden is dan ook groot. Het heeft voor mij op het gebied van gezondheid, behandeling en preventie een hoop inzichten gegeven. Verandering is nodig!