Cursus Thaise massage voor beginners – Leiden

Datum: 3 november 2023
Organisator: SMC Academy
Cursus Thaise Massage SMC Academy

Een intensieve cursus van 60 uur in drie weekenden voor beginners waarin je leert om Thaise massage toe te passen in traditionele Thaise massageposities van het hele lichaam.

Deze cursus Thaise massage bouwt aan een sterke basis van de kennis van traditionele Thaise massageposities waarmee je het hele lichaam leert behandelden volgens oude principes. Normaal gesproken duurt het 10 tot 15 dagen om alle Thaise massageposities te leren; het is echter mogelijk om hetzelfde te leren in een intensieve cursus van 3 weekend volgens het TMC-lessysteem van docent Regi Rompies. Tijdens de cursus krijgt je duidelijke demonstraties en instructies met verwijzingen naar een handboek met 221 foto’s.

Deze cursus is voor iedereen die serieus is over Thaise massage en professionele vaardigheden wil opdoen en aan de slag wil met het behandelen middels Thaise massagetechnieken.

De cursus van 60 uur en is opgedeeld in 3 weekenden en start steeds op vrijdagavond en vervolgens heb je de hele zaterdag en zondag les. Door deze intensieve manier van studeren dompel je jezelf drie weekenden lang helemaal onder in de Thaise massage. Na afloop ben je in staat om zelfstandig te behandelen volgens de principes van de traditionele Thaise massage.

Je leert in totaal 158 Thaise massageposities op niveau 1 en 19 Thaise massageposities op niveau 2.

Start cursus vrijdagavond 3 november 2023.